Summa Facilitair

Kies jij voor Summa Facilitair? Mooi, want dankzij jouw ondersteuning kan alles en iedereen door! Receptie, voorraad, ICT, schoonmaak, beheer, you name it. Jij zorgt ervoor dat je collega’s kunnen doen wat ze moeten doen. Je bent de onmisbare schakel in de organisatie. Een aanpakker, samenwerker en mogelijkmaker!

Het vak facilitair is heel breed. Het gaat over alle ondersteunende diensten die een bedrijf of instelling nodig heeft. Het gebouw moet op orde zijn, de werkplekken, mensen willen lekker kunnen lunchen en het is ook fijn als alles schoon is. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die je hebt met een facilitaire opleiding. Sta jij graag op de voorgrond of juist niet? Kun je goed met mensen omgaan of hou je meer van techniek? Er is altijd een richting die perfect bij jou past!

Summa Facilitair helpt je om jouw talenten te ontwikkelen. Met veel praktijkopdrachten, leuke stages of in een combinatie van werken en leren. Met je loopbaanbegeleider bespreek je steeds de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst binnen facilitair

Facilitair medewerkers en facilitair leidinggevenden vind je in vrijwel alle bedrijven en sectoren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een ziekenhuis, verzorgingshuis, hotel, conferentieoord of bij een recreatiepark. Ook zijn er banen bij evenementenbureaus of grote bedrijven en instellingen. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Facilitair

Sterrenlaan 10, 5631 KA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Facilitair

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze