Summa Plus

Wil je je ziekmelden: Bel dan 040 2694090.

Soms heb je hulp nodig om je doel te bereiken. Bijvoorbeeld omdat je de taal niet goed beheerst of nog niet weet voor welk beroep je wilt leren. Of misschien vind je het moeilijk om te leren en op school te zitten. Door het volgen van een entree-opleiding, te kiezen voor Voortgezet Onderwijs Anderstaligen of het VIA Traject geeft Summa Plus je het extra zetje op weg naar een diploma, werk of vervolgopleiding. We helpen je graag. Samen lukt het wel.

Ook bieden we passende ondersteuning en extra begeleiding tijdens de opleiding zoals:

  • oriëntatietraject voor een (andere) opleiding
  • hulp bij dyslexie, dyscalculie, een handicap, stoornis of chronische ziekte
  • maatwerk om topsport te combineren met het volgen van een mbo-opleiding
  • ondersteuning van studerende (aankomende) ouders

Ben je een topsporter? Dan helpen we jou met topsportbegeleiding. Met ons maatwerkprogramma zorgen we er samen voor dat topsport beoefenen en het volgen van een opleiding hand in hand gaan. Samen stemmen we jouw opleiding af op je trainingsdagen en wedstrijden.

Ook na je opleiding zijn we er voor jou. Onze Summa NXT coaches helpen je verder.

 

 

Summa Plus

De Blécourtstraat 1, 5652 GB, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Plus

Volg ons op

INSTAGRAM

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzecoaches. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag