Summa Transport & Logistiek

Voel jij je thuis in de drukke wereld van transport en logistiek? Spreken vrachtwagens, heftrucks, distributiecentra en groothandels je aan? Je carrière verloopt op rolletjes met een opleiding van Summa Transport & Logistiek.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Wij leiden op tot medewerkers, teamleiders en managers in de logistieke sector en tot chauffeurs en planners. Stuk voor stuk beroepen die ervoor zorgen dat producten efficiënt, op tijd en onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Wij brengen je het vak bij en leren je goed te communiceren en samen te werken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken bij de praktijkopdrachten. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in transport en logistiek

Met een logistieke opleiding kun je bij veel bedrijven terecht. Bij een groothandel of een productiebedrijf, maar ook bij een transportbedrijf, distributiecentrum of andere logistieke dienstverlener. Als chauffeur personenvervoer kun je gaan werken bij een touringcarbedrijf, openbaar vervoerder of taxibedrijf. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over beroepen en actuele kansen op werk. Je kunt natuurlijk ook verder leren.

Summa Transport & Logistiek

Furkapas 1, 5624 MD, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Transport & Logistiek

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze