Laat beschadigde auto's weer schitteren!

aanpakken auto's vernieuwen gevoel voor kleur handig zijn houdt van auto's lang staan mooi maken onderdelen monteren samenwerken techniek werken met je handen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als autospuiter zorg jij ervoor dat er van dat ongeluk niets meer te zien is. Als je deze opleiding gaat doen, is het belangrijk dat je gevoel voor kleur hebt. Beschadigde onderdelen moeten natuurlijk in precies dezelfde kleur hersteld worden.

De opleidingen Autospuiter en Autoschadehersteller starten met een gezamenlijk jaar. Vanaf het tweede leerjaar ga je volle bak aan de gang met autospuiten. Daarvoor leer je dus ook spatborden, motorkappen en deuren uitdeuken. Je leert autoruiten herstellen en vernieuwen en nieuwe spatborden of bumpers monteren.

Je bent de hele dag met auto's bezig. Van klassiekers tot de nieuwste modellen, jij laat ze weer schitteren op de weg. In het speciale praktijkcentrum leer je de kneepjes van het vak. Zo ben je goed voorbereid op een baan in de autotechniek!

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Terug naar school, maar nu als docent

Naar school gaan was niet zijn ding. Toch volgde Bas van der Sloot meerdere opleidingen. En nu is hij docent.

  • Blog

Nieuwe locaties voor Summa Automotive

De opleidingen van Summa Automotive verhuizen van de Frederiklaan naar diverse andere locaties.

  • Nieuws

Als autospuiter ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een autoschadeherstelbedrijf of afdeling autoschade bij een autobedrijf. Je kunt ook doorstromen naar de opleiding Eerste autospuiter. Deze opleiding duurt dan 2 jaar.


Hulp bij studiekeuze

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

 

Algemene vraag?

040 269 40 00

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.