In korte tijd naar het hoogste niveau in de wereld van brood

ambitieus brood creatief dingen uitproberen handen uit de mouwen hard werken improviseren innoveren lang staan samenwerken specialist werken met je handen zelfstandig
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als boulanger ben je de specialist op de bakkersvloer. Je kunt gaan werken in grote en kleine bakkerijen die je meer willen bieden dan het standaard brood. Met je diploma kun je bovendien doorstromen naar het hbo.

Jouw studie: Boulanger (bbl)

De boulanger is de echte vakman of vakvrouw met passie voor brood. Als boulanger ben je innoverend en steeds op zoek naar producten die aansluiten bij trends en klantenwensen. Je gaat in je werk uiteraard zorgvuldig en hygiënisch te werk.

Het is in deze functie belangrijk dat je sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent de specialist op de werkvloer en weet ook je collega’s goed te begeleiden en te motiveren. Door je betrokkenheid voelt het echt als ‘jouw bakkerij’ en ‘jouw brood’, dus je doet er samen met je team alles aan om de beste producten te ontwikkelen en produceren.  

Op school borduren we voort op je kennis van alle technieken, maar leer je ook waarom je ze toepast. Je werkt veel in de praktijk en leert door te experimenteren met succesvolle recepten. Uitdagend en pittig, maar het geeft ook veel voldoening!


Summa Plaza: waar leren en werken samenkomen

Waar leren en werken samenkomen


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.