Een spilfunctie binnen een organisatie, veel contact met mensen

communiceren contact met mensen initiatief nemen klantvriendelijk mensen ontvangen organiseren overzicht bewaren samenwerken secuur talen vergaderingen plannen verzorgd werken met de computer zelfstandig

Als medewerker business support kun je aan de slag bij heel veel organisaties. Je kunt ook doorstromen naar de niveau 4 opleiding Management assistant.

Jouw studie: Medewerker business support (bbl)

Als medewerker business support ben je de spil van het bedrijf. Jij bent het communicatieknooppunt: je onderhoudt contact met directeuren, managers en afdelingshoofden, maar ook met klanten en zakelijke relaties. Om niet verstrikt te raken, is het belangrijk dat je het overzicht bewaart en je werkzaamheden goed organiseert.

Taal is jouw tool. Je communiceert de hele dag, zowel schriftelijk via brieven en e-mails als mondeling aan de telefoon en met mensen aan de balie. Een medewerker business support is op taalgebied dan ook goed ontwikkeld. Op school werk je aan je Nederlands, Engels en Duits. 

Als medewerker business support organiseer je vergaderingen, je notuleert en verzorgt correspondentie, archief en agenda’s van bijvoorbeeld de leidinggevende of directeur. Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. Dit is ook zo voor bedrijven. Als jij bezoekers ontvangt, ben je vriendelijk en maak je het hen gemakkelijk. Op school leer je alle vaardigheden om een organisatie perfect van dienst te kunnen zijn.

Deze opleiding is nieuw. Het is een combinatie van de opleidingen Office assistant en Financieel administratief medewerker.

“Een goede voorbereiding is het halve werk”

Maud Taal

Student Secretaresse

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.