Summa Laboratorium

Ben jij een nieuwsgierig Pietje precies? Zijn scheikunde en biologie jouw favoriete vakken en doe je graag proefjes? Ontdek dan je mogelijkheden bij Summa Laboratorium.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Als laborant of analist los je tal van vraagstukken op. Je onderzoekt bijvoorbeeld bloed, voedsel, bodemmonsters en water. Je analyseert DNA, de luchtkwaliteit, een stukje vlees of test een nieuw parfum of nieuwe medicijnen. In een laboratorium doe je boeiend en verantwoordelijk werk, dat belangrijk is voor onze toekomst. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken met andere specialisten. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Unieke leslocatie

Je krijgt les in een hypermodern gebouw op het terrein van de Technische Universiteit. Onze laboratoria en theorielokalen zijn voorzien van de beste apparatuur. We delen het gebouw met hbo-studenten van Fontys. Het is echt een te gekke plek om je carrière in het lab te starten!

Jouw toekomst in het lab

Laboratoriumonderzoek speelt een belangrijke rol in onder andere de gezondheidszorg, de voedingsindustrie,  wetenschappelijk onderzoek en bij de samenstelling van nieuwe producten in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie. Zeker ook in een omgeving als Brainport Regio Eindhoven, een van de slimste regio’s ter wereld. Als laborant of analist kun je dan ook tal van kanten op na je studie. 

Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

 

 

Summa Laboratorium

De Rondom 1, 5612 AP, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Laboratorium

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze