Summa alumni

De alumni community van Summa is een netwerk van oud-studenten werkzaam in zeer uiteenlopende vakgebieden. Van kappers, autotechnici tot verpleegkundigen, ondernemers en nog veel meer - samen vormen we een sterk en divers netwerk van vakmensen in de Brainport-regio.

Wij houden graag een band met jou, ook na het afronden van je opleiding. Daarom organiseren we evenementen om je te inspireren, om elkaar weer te ontmoeten en lees je op deze pagina interessante nieuwtjes.

 

Met je diploma in the pocket, op naar de volgende fase in je leven. Wat je volgende stap ook wordt, we houden graag contact. Daarom nodigen we je uit om je aan te sluiten bij ‘Summa Connect’. Dit evenement is onderdeel van een programma voor en door alle oud-studenten van Summa.

We organiseren online en offline activiteiten om van elkaar te weten hoe het gaat, samen te blijven ontwikkelen en in contact te blijven. Om je hierover als oud-student op de hoogte te houden kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe events!

 

Schrijf je nu in!

 

Heb je vragen of denk je graag mee over de invulling van deze evenementen?

Stuur een mail naar: summa-connect@summacollege.nl en laat ons je ideeën weten!