Werken bij Summa

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van Summa?


17219

Studenten

258

Opleidingen

26

Scholen 

Summa staat voor 100% gedrevenheid. Een onderwijsinstelling waar verbinding, bevlogenheid, lef en positiviteit voorop staan. Er werken vakmensen die elke dag het beste uit zichzelf én de ander willen halen. Van docenten tot onderwijsassistenten, van managers tot facilitair medewerkers. Stuk voor stuk bezitten ze het krachtige Summa DNA. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat Summa jaar na jaar voorop loopt in kwaliteit en ontwikkeling, met uitstekende en marktgerichte opleidingen en persoonlijk aandacht voor elkaar en voor de studenten.

Werken bij Summa is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf en de ander te halen. Een leven lang ontwikkelen vinden wij belangrijk; met training en coaching ontwikkelen wij onszelf en we vormen daarmee een voorbeeld voor onze studenten. Bij Summa staan we voor persoonlijke groei. Als werkgever willen wij jou de ruimte bieden om te excelleren.

Bij Summa zijn veel verschillende functies mogelijk. Ga aan de slag als docent, onderwijsassistent of instructeur, in een functie bij een ondersteunende dienst als financiën of marketing & communicatie of als leidinggevende. Hier lees je meer over de mogelijkheden.

 

Jaaroverzicht 2023

Ieder jaar maakt Summa een jaaroverzicht 2023. Een compleet beeld met verhalen uit al onze sectoren waarbinnen wij actief zijn. Dit is Summa. Hier staan we voor. Dit vinden wij belangrijk. Hierin ligt onze kracht. Lees de verhalen nog eens, bekijk de video’s. Herbeleef 2023!

Summa College in woord en beeld 2023

 

Arbeidsvoorwaarden

Voor het Summa College is de CAO MBO van toepassing. Als medewerker in het mbo krijg je naast je salaris en vakantiegeld ook een volledige dertiende maand. Lees alles over onze arbeidsvoorwaarden.

 


 

 

Alvast kennismaken

Heb je na het lezen van alle informatie nog aanvullende vragen over werken bij Summa College? Wij vertellen je er graag meer over. Op donderdagmiddagen is daarvoor tijd gereserveerd. Kies een tijdstip dat je goed uitkomt en we nemen contact met je op.