Summa Horeca

Ben jij gastvrij? Wil je gasten graag een onvergetelijk uitje bezorgen? Hou jij van werken in de horeca? Summa Horeca leert je de kneepjes van het vak.

Aan de slag in een restaurant, café of hotel

In de horeca draait het om genieten. Als ober, barman, sommelier of gastheer heb je veel veel contact met klanten. Achter de schermen als kok of chef-kok kun je in de keuken de mooiste en lekkerste gerechten bereiden. Samen serveren jullie alles voor een geslaagde avond van je gasten.

Leren in de praktijk

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Je krijgt het vak in de vingers in ons eigen restaurant en grand café door onze vakdocenten, maar ook bij een bedrijf tijdens je stage. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de horeca

Een wereld zonder horeca is ondenkbaar. Mensen gaan in hun vrije tijd graag erop uit, lekker eten en drinken hoort daarbij. Bij uiteenlopende bedrijven en gelegenheden heb je kans op een leuke baan. Bekijk jouw favoriete opleidingen en lees meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Lees ook: inspirerende blogs van docent Armijn van Nierop

Summa Horeca

Sterrenlaan 10, 5631 KA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Horeca

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze