Summa Veiligheid

Ben jij sportief aangelegd én sta je stevig in je schoenen? Kun je goed omgaan met gezag en wil je werken bij Defensie, de beveiliging of de politie? Stel dan je toekomst veilig bij Summa Veiligheid.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de veiligheidsbranche

Bij de opleidingen Veiligheid & Vakmanschap (VeVa) krijg je voor ieder afgerond vakgebied een diploma. Daarmee kun je ook buiten Defensie aan de slag. De politie of de koninklijke marechaussee behoren met onze opleidingen ook tot de mogelijkheden. Op de site Beroepen in beeld vind je meer informatie over beroepen en actuele kansen op werk. Je kunt natuurlijk ook verder leren.


 

Summa Veiligheid

Furkapas 4, 5624 MD, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Veiligheid

Volg ons op 
INSTAGRAM

  Blijf op de hoogte

  SUMMA NIEUWS

   

  Bekijk ook deze school

  Maak kennis

  Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

  Twijfel je tussen opleidingen van weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest van ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

   

  Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

  Summa College - Hulp bij studiekeuze