Auto in de kreukels? Jij strijkt ze glad!

aanpakken auto's vernieuwen gevoel voor kleur handig zijn houden van auto's lang staan mooi maken nauwkeurig onderdelen monteren samenwerken techniek werken met je handen
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als eerste autoschadehersteller ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een autoschadeherstelbedrijf of afdeling autoschade bij een autobedrijf. Heb je deze opleiding afgerond en de nodige werkervaring opgedaan, dan kun je ook doorstromen naar de niveau 3 opleiding Autoschadetechnicus of de niveau 4 opleiding Technisch leidinggevende.

Jouw studie: Eerste autoschadehersteller (bbl)

Zit er een auto in de prak, dan komen ze bij jou. Als eerste schadehersteller weet jij wel raad met deuken en scheuren in bumpers en deuren. Ook kun je overweg met kapotte of beschadigde autoruiten. Binnen jouw bedrijf ben jij het eerste aanspreekpunt bij autoschade.

Op school leer je over de verschillende reparatiestappen: monteren en demonteren van onderdelen, uitdeuken en strak maken van carrosseriedelen, voorbewerken voor de spuiterij, spuiten en afleveren. Tijdens je opleiding leer je ook over elektronica en hydraulica en train je vaardigheden als samenwerken en plannen.

De mooiste modellen komen in de kreukels je werkplaats binnen. Als jij er klaar mee bent, zien ze er weer uit als nieuw. In het speciaal ingerichte praktijkcentrum werk je daarom met de modernste technische middelen. Zo ben je goed voorbereid op  een baan in de autotechniek!

Automotive_Eerste Autoschadehersteller-144
Automotive_Eerste Autoschadehersteller-128
Automotive_Eerste Autoschadehersteller-170
Automotive_Eerste Autoschadehersteller-146

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.