Summa Techniek

Haal jij graag dingen uit elkaar om te leren hoe ze werken? Heb jij twee rechterhanden? Kies dan voor een opleiding van Summa Techniek.

Jouw toekomst in techniek

Techniek is overal! Als je kiest voor een technisch beroep, dan investeer je ook in je eigen toekomst. Eindhoven en omgeving dragen niet voor niets de naam Brainport. Deze regio kent veel vooruitstrevende bedrijven die nieuwe, gewilde en gebruiksvriendelijke technologieën ontwikkelen. Daar heb je volop kans op een goede baan.

Summa Techniek is gespecialiseerd in de richtingen:

 • Mechatronica & Industriële Automatisering
 • Plaatwerk, Constructie en Lassen
 • Verspanen

Wij helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Je leert veel met praktijkopdrachten. Deze opdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties in de regio zijn hierbij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

 

  Summa Techniek

  BIC 1, 5657 BX, Eindhoven
  Bekijk de opleidingen van Summa Techniek

  Volg ons op

  INSTAGRAM

   

  Blijf op de hoogte

  SUMMA NIEUWS

   

  Bekijk ook eens deze scholen

  Scholen verbonden aan het Summa College:

   

  Montessori College

  Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

  Ster College

  Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

  Taalkracht

  Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

  Maak kennis

  Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

  Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

   

  Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag