Summa Vrije tijd

Wil jij mensen een unieke belevenis geven en werken in de vrijetijdsbranche? Dan zit je bij Summa Vrije tijd goed.

Jouw toekomst binnen vrije tijd

Onze opleidingen maken van jou een expert in vermaak! Van events, outdoor avonturen en reizen tot receptie of animatie. Dankzij jou genieten gasten optimaal van hun vrije tijd. In een hotel, pretpark, bij een outdoorbedrijf of een evenementen of reisbureau, of op een vakantiepark of camping. In binnen- of buitenland.

Als jij een energieke doener bent met hart voor jouw gasten, bekijk dan zeker deze opleidingen.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

 

 

Je doet ook ervaring op binnen het echte reisbureau op school: Summa Holidays & business trips

Summa Vrije tijd

Vijfkamplaan 4, 5624 EB, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Vrije tijd

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze