Summa Brood & Banket

Loopt het water je in de mond van brood en gebak? Zet jij graag je tanden in heerlijke recepten? Wil je graag ambachtelijk werken en creatief de handen uit de mouwen steken? Bij Summa Brood & Banket zit je gebakken!

Jouw toekomst binnen brood en banket

Bakkers vind je overal. Je kunt aan de slag in een brood- en/of banketbakkerij, maar ook bij grotere bedrijven of in de patisserie. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. We leiden je op tot medewerker, leidinggevende of zelfstandig ondernemer. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Summa Brood & Banket

Sterrenlaan 10, 5631 KA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Brood & Banket

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze