Summa Brood & Banket

Proef jij de magie in elk hapje brood? Of zie jij een gebakje als een echt kunstwerk? Bij Summa Brood & Banket zit je lekker!

Jouw toekomst binnen brood en banket

Bij Summa Brood & Banket wacht een wereld vol creativiteit en vakmanschap op jou! Leer alles over het bakkersvak en kom erachter dat werken in de bakkerijsector zoveel meer is dan een recept volgen. Van een (eigen) brood- en/of banketbakkerij, een groot bedrijf, een patisserie tot een ambitieus hotel of restaurant; bakkers vind je overal. Als jij

creatief en precies bent en liefde voor brood & banket hebt, denk dat zeker eens aan een carrière in Brood & Banket.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. We leiden je op tot medewerker, leidinggevende of zelfstandig ondernemer. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Summa Brood & Banket

Sterrenlaan 10, 5631 KA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Brood & Banket

Volg ons op

INSTAGRAM


Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag