Summa Automotive

Ben jij gek op auto’s en altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste modellen? Geïnteresseerd in de techniek of juist in de verkoop? Een opleiding bij Summa Automotive is de eerste stap naar een succesvolle toekomst in de autobranche.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Docenten uit de beroepspraktijk brengen je het vak bij. Je wordt breed opgeleid. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties binnen Brainport Eindhoven zijn ook nauw betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Jouw toekomst in de autobranche

De ontwikkelingen staan niet stil, denk maar aan de opkomst van de elektrische auto. Auto’s worden zuiniger en milieuvriendelijker, met steeds meer elektronica onder de motorkap. Er zit dus volop beweging in de autobranche. We leren je niet alleen hoe producten en machines in elkaar zitten, we leren je er ook aan te sleutelen. Werkgevers zijn heel blij met deze combinatie.

Wil je liever het verkoopmanagement in? Dan leiden we je op tot makelaar binnen de automotive-branche, die alles weet over verkoop, onderhoud en financiering. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Samenwerking met bedrijven

Truckdealers uit Brabant en Limburg stellen onder andere lesmateriaal en leermeesters beschikbaar voor begeleiding van de lessen bij de Truck Academy. Op deze manier sluit het onderwijs van de Truck Academy optimaal aan op de praktijk.

De bbl-opleidingen Autotechniek (niveau 2 en 3) zijn ondergebracht in de Car Academy. In een speciaal ingerichte onderwijsomgeving staat de praktijk centraal. Hierdoor worden studenten optimaal voorbereid op de dagelijkse praktijk in het leerbedrijf.

Summa Automotive virtuele tour 360

Loop virtueel door ons nieuwe schoolgebouw op de Automotive Campus en leer alles over onze opleidingen en de sfeer. Klik hier.

Summa Automotive

Automotive Campus 250, 5708 JZ, Helmond

Summa Automotive

Automotive Campus 50, 5706 JZ, Helmond

Summa Automotive

Croy 49, 5653 LC, Eindhoven

Summa Automotive

De Tijvert 2, 5282 RL, Boxtel
Bekijk de opleidingen van Summa Automotive

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag