Summa Beauty & Lifestyle

Ben jij goed in de omgang met mensen? Vind je het leuk om ze in de watten te leggen en geef je ze graag advies over hun uiterlijk? Dan is een opleiding als kapster, schoonheidsspecialiste, leefstijladviseur, opticien of pedicure geknipt voor jou.

Summa Beauty & Lifestyle brengt je de fijne kneepjes van het vak bij. Het gaat niet alleen om de buitenkant, maar ook om binnenkant: mooi en gezond van binnen en van buiten. Er is nadrukkelijk ook aandacht voor een gezonde leefstijl - gezond eten en bewegen. Bij Summa Beauty & Lifestyle leer je op een praktijkgerichte manier, voor een deel in onze eigen beautysalon House of Bloom. Sociale vaardigheden zijn in dit vak erg belangrijk, want je klant moet zich op zijn gemak voelen bij jou in de stoel. Daarbij leer je ook goed plannen en organiseren.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

 

Jouw toekomst in de uiterlijke verzorging

Veel mensen bezoeken regelmatig een sauna, kapper, pedicure of schoonheidssalon. Met een afgeronde opleiding van Summa Beauty & Lifestyle heb je bij dit soort bedrijven een goede kans op een baan. Maar je kunt met een mbo-diploma op zak ook heel goed verder leren.

Summa Beauty & Lifestyle

Sterrenlaan 4, 5631 KA, Eindhoven

Summa Beauty & Lifestyle

Vijfkamplaan 4, 5624 EB, Eindhoven

Summa Beauty & Lifestyle

Sterrenlaan 6, 5631 KA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Beauty & Lifestyle

Volg ons op

INSTAGRAM

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook deze school

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag