Summa Wonen & Design

Je houdt van ontwerpen en werkt graag met je handen? Je wordt graag een echte vakman of –vrouw? Met jouw creativiteit maak je het helemaal bij Summa Wonen & Design.

De beroepen waarvoor we je opleiden, dragen bij aan een groter woongenot. Vakmanschap, creativiteit en professionaliteit staan voorop. We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst binnen wonen en design

Een meubelmakerij, interieuradviesbureau of schildersbedrijf; slechts een paar voorbeelden van waar je terecht kunt als vakman/-vrouw. Er is altijd vraag naar vakmensen die kwaliteit leveren, creatief zijn, voor duurzaamheid kiezen en de klant centraal stellen. Misschien begin je wel je eigen  bedrijf! Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Wonen & Design

De Run 4250, 5503 LL, Veldhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Wonen & Design

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook deze school

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze