Summa Business

Welkom bij Summa Business. Dé plek in de Brainport regio waar je je voorbereidt op een mooie toekomst in commercie. Accountmanager, een eigen winkel, werk als marketeer of een internationale carrière? Het begint allemaal bij Summa Business. Hier word je de ondernemer van je eigen loopbaan.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. We leiden je breed op voor een baan in retail of (internationale) business-to-business, marketing, communicatie of evenementen. Bij de internationale opleidingen gebeurt dit zowel in het Nederlands als in het Engels. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. 

Samen met het bedrijfsleven

Summa Business werkt samen met het bedrijfsleven. Onze gastdocenten en vaste docenten komen uit het zakenleven. Met echte opdrachten halen we de praktijk naar binnen. Zo maken we onze opleidingen relevant, realistisch en actueel.

Jouw toekomst in business

Nederland is een handelsland bij uitstek. De exportgerichte groothandel is de motor achter de Nederlandse economie. Grenzen vervagen; de sector is sterk internationaal gericht. Met je diploma op zak kun je op veel plaatsen aan de slag: in een winkelbedrijf of groothandel, maar bijvoorbeeld ook in een productiebedrijf. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Klein binnen groot

Het Summa College is groot, Summa Business houdt het klein. Je krijgt individuele loopbaanbegeleiding en veel een-op-een contact. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen. Onze school is een fijne en gezellige plek. Een omgeving waar je je gezien en gehoord voelt, altijd op basis van openheid en respect. We leren je goed te worden in een commercieel vak en coachen op vaardigheden en 'life skills'. Summa Business stoomt je klaar voor de zaak.

Summa Business

Sterrenlaan 8, 5631 KA, Eindhoven

Summa Business

Furkapas 1, 5624 MD, Eindhoven

Summa Business

Sterrenlaan 6, 5631 KA, Eindhoven

Summa Business

Sterrenlaan 10, 5631 KA, Eindhoven

Summa Business

Kastanjelaan 400, 5616 LZ, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Business

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze