Summa Zakelijke dienstverlening

Je bent dienstverlenend ingesteld en klantgericht? Je werkt graag samen in een team en bent communicatief sterk? Dan ben je bij Summa Zakelijke dienstverlening aan het juiste adres.

De keuze bij Summa Zakelijke dienstverlening is groot: we leiden op in de richtingen secretarieel, financieel, juridisch en administratief. We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is de grootste werkgever van Nederland. In totaal zijn er zo’n 200.000 bedrijven actief in deze sector. Denk aan banken, verzekeraars, uitzendbureaus, accountants, advocaten- en notariskantoren. Maar ook de overheid, ziekenhuizen, gemeentes en andere bedrijven bieden mogelijkheden. Keuze genoeg voor een interessante baan die bij jou past! Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Verkorte opleidingen

Sommige van onze opleidingen kun je in verkorte vorm volgen. Op deze pagina zie je welke opleidingen dat zijn en waar je aan moet voldoen om een verkort traject te kunnen volgen. 

Summa Zakelijke dienstverlening

Sterrenlaan 8, 5631 KA, Eindhoven

Summa Zakelijke dienstverlening

Vestdijk 30, 5611 CC, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Zakelijke dienstverlening

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag