Over Summa Business

Ben je klantgericht en mensgericht? Heb je een vlotte babbel? Ben je klaar voor een succesvolle commerciële carrière? Summa Business biedt je de mogelijkheden.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. We leiden je breed op voor een baan in de retailsector of (internationale) business-to-business. Bij de internationale opleidingen gebeurt dit zowel in het Nederlands als in het Engels. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in business

Nederland is een handelsland bij uitstek. De exportgerichte groothandel is de motor achter de Nederlandse economie. Grenzen vervagen; de sector is sterk internationaal gericht. Met je diploma op zak kun je op veel plaatsen aan de slag: in een winkelbedrijf of groothandel, maar bijvoorbeeld ook in een productiebedrijf. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.“Verkopen met goede argumenten gaat me steeds beter af”

Guus Berkers

Student (Junior) accountmanager

Lees meer

Summa Business updates

Skills finales: medailles in alle kleuren

Zes van onze studenten kwamen terug van de Skills Heroesfinales met een prijs in de tas: twee keer goud, een keer zilver en drie keer brons.

  • Nieuws

Summa studenten naar finales Skills Heroes

Zeventien van onze kanjers gaan zich voor het Summa College uit de naad werken op de finales van de Skills Heroes in Amsterdam. Daar kan ieder van hen Nederlands kampioen worden op haar of zijn eigen vakgebied.

  • Nieuws

Vlog: "Ik wil een eigen winkel"

Studenten Jimmy en Timo vloggen over hun opleiding Ondernemer retail bij Summa Business.

  • Vlog

Summa Business agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond

Wegwijsdag Zorg & Welzijn

Je volgt in groepjes korte workshops en maakt op deze manier kennis met de verschillende beroepen, de studenten, docenten en sfeer op onze school.

  • Wegwijsdag

Wegwijsdag Creatief & Uiterlijk

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in verschillende beroepen die te maken hebben met Creatief en Uiterlijk.

  • Wegwijsdag