Over Summa Zakelijke dienstverlening

Je bent dienstverlenend ingesteld en klantgericht? Je werkt graag samen in een team en bent communicatief sterk? Dan ben je bij Summa Zakelijke dienstverlening aan het juiste adres.

De keuze bij Summa Zakelijke dienstverlening is groot: we leiden op in de richtingen secretarieel, (marketing)communicatief, financieel, commercieel, juridisch en administratief. We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is de grootste werkgever van Nederland. In totaal zijn er zo’n 200.000 bedrijven actief in deze sector. Banken, verzekeraars, uitzendbureaus, accountants, advocaten- en notariskantoren. Maar ook verkoop-, marketing- en communicatieafdelingen bij andere bedrijven bieden mogelijkheden. Keuze genoeg voor een interessante baan die bij jou past! Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.


"Zoveel verschillende dingen doen, dat is wel echt heel leuk"

Debby Peeters

Student Bedrijfsadministrateur

Lees meer

Summa Zakelijke dienstverlening updates

Welke uitstroomrichting? Rens maakte een keuze

Skills Heroes winnaar Rens vertelt over zijn keuze voor de uitstroomrichting Medewerker marketing en communicatie bij Summa Zakelijke dienstverlening.

  • Blog

Skills finales: medailles in alle kleuren

Zes van onze studenten kwamen terug van de Skills Heroesfinales met een prijs in de tas: twee keer goud, een keer zilver en drie keer brons.

  • Nieuws

Summa studenten naar finales Skills Heroes

Zeventien van onze kanjers gaan zich voor het Summa College uit de naad werken op de finales van de Skills Heroes in Amsterdam. Daar kan ieder van hen Nederlands kampioen worden op haar of zijn eigen vakgebied.

  • Nieuws

Summa Zakelijke dienstverlening agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond

Wegwijsdag Creatief & Uiterlijk

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in verschillende beroepen die te maken hebben met Creatief en Uiterlijk.

  • Wegwijsdag

Wegwijsdag Verkopen & Ondernemen

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in verschillende beroepen die te maken hebben met Verkopen & Ondernemen.

  • Wegwijsdag