Summa Welzijn

Ben je sociaal en kun je goed samenwerken? Help je graag mensen? Bij Summa Welzijn leer je ze te begeleiden bij hun ontwikkeling of zelfstandigheid. 

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst binnen welzijn

Het werkterrein binnen de welzijnssector is breed. Van basisschool en kinderdagverblijf tot kleinschalige woonvormen voor ouderen. En van club- en buurthuizen tot crisisopvang in de gehandicapten- of verslavingszorg. Stuk voor stuk plaatsen waar jij het verschil kunt maken in het welzijn van mensen. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Welzijn

Willem de Rijkelaan 3, 5616 EA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Welzijn

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook deze school

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze