Summa Zorg

Mensen helpen, spreekt dat je aan? Wil jij werken in een ziekenhuis, de ouderenzorg, psychiatrie, gehandicaptenzorg, huisartsenpraktijk, tandartspraktijk of apotheek? Dan ben je bij Summa Zorg aan het juiste adres.

Een belangrijk speerpunt voor Summa Zorg is de combinatie met technologie. Met slimme technische oplossingen ervoor zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen of hun leefomgeving veiliger maken. Ontwikkelingen op dit gebied nemen we op in het onderwijs. We helpen jou graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de zorg

Mensen worden steeds ouder en willen zo lang mogelijk thuis wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. De vraag naar goede gezondheidszorg zal dan ook toenemen. En dus is de kans groot dat je met een mbo-diploma van Summa Zorg een baan vindt. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Cursussen: een leven lang leren

Voor iedereen die zich verder wil bekwamen in zijn of haar vak in de zorg biedt Summa Zorg ook cursussen aan bij Summa & Bedrijf.

Summa Zorg

Willem de Rijkelaan 3, 5616 EA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Zorg

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze