Over Summa Maatschappij & Gezondheid

Vind jij het belangrijk om mensen te helpen? Sta je fit en positief in het leven en draag je graag je steentje bij aan de samenleving? Bij Summa Maatschappij & Gezondheid leer je dat ‘je goed voelen’ meer inhoudt dan alleen lichamelijke zaken.

Jouw toekomst binnen Maatschappij & Gezondheid

Je helpt en ondersteunt mensen bij het omgaan met hun lichamelijke en emotionele welzijn. De gezondheidszorg is volop in beweging. Mensen worden bijvoorbeeld steeds ouder, kinderen wonen vaker verder weg van hun ouders en de automatisering biedt steeds nieuwe uitdagingen. Jij kunt hierbij helpen. Bijvoorbeeld door mensen te ondersteunen bij het opbouwen van een persoonlijk netwerk. Dat kan zorgen voor meer controle en een positieve levensinvulling voor de mensen met wie je werkt.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties waar jij later kan gaan werken zijn hier nauw bij betrokken. Tijdens je eerste leerjaar werk je met verschillende doelgroepen, zoals gehandicapten, ouderen en verslaafden. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Verzorgende Individuele Gezondheidszorg-016
Verzorgende Individuele Gezondheidszorg-055
Summa Maatschappij & Gezondheid
Verzorgende Individuele Gezondheidszorg-070
Summa Maatschappij & Gezondheid
Verzorgende Individuele Gezondheidszorg-050
Summa Maatschappij & Gezondheid
Summa Maatschappij & Gezondheid
Summa Maatschappij & Gezondheid
Summa Maatschappij & Gezondheid
Verzorgende Individuele Gezondheidszorg-102

"Mensen met een handicap hebben veel mogelijkheden"

Pien Smits

Student Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.