Over Summa Welzijn

Ben je sociaal en kun je goed samenwerken? Help je graag mensen? Bij Summa Welzijn leer je ze te begeleiden bij hun ontwikkeling of zelfstandigheid. 

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

Jouw toekomst binnen welzijn

Het werkterrein binnen de welzijnssector is breed. Van basisschool en kinderdagverblijf tot kleinschalige woonvormen voor ouderen. En van club- en buurthuizen tot crisisopvang in de gehandicapten- of verslavingszorg. Stuk voor stuk plaatsen waar jij het verschil kunt maken in het welzijn van mensen. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

IP200109-kinderopvang-001
Kinderopvang-10
IP200109-kinderopvang-008
Kinderopvang-14
IP200109-kinderopvang-020
Kinderopvang-44
IP200109-kinderopvang-031
Onderwijsassistent-2
IP200109-kinderopvang-028
IP200109-kinderopvang-014
Onderwijsassistent-5

“Ik voel me erg gewaardeerd in het speciaal onderwijs”

Laura Persoons

Student Onderwijsassistent

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.