Over Summa Zorg

Met mensen werken, hen helpen en verzorgen. Spreekt dat je aan? Wil jij werken in een ziekenhuis, de ouderenzorg, psychiatrie, gehandicaptenzorg, huisartsenpraktijk, tandartspraktijk of apotheek? Dan ben je bij Summa Zorg aan het juiste adres.

Een belangrijk speerpunt voor Summa Zorg is de combinatie met technologie. Met slimme technische oplossingen ervoor zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen of hun leefomgeving veiliger maken. Ontwikkelingen op dit gebied nemen we op in het onderwijs. We helpen jou graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de zorg

Mensen worden steeds ouder en willen zo lang mogelijk thuis wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. De vraag naar goede gezondheidszorg zal dan ook toenemen. En dus is de kans groot dat je met een mbo-diploma van Summa Zorg een baan vindt. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Cursussen: een leven lang leren

Voor iedereen die zich verder wil bekwamen in zijn of haar vak in de zorg biedt Summa Zorg ook cursussen aan.

Bekijk alle cursussen van Summa Zorg

Doktersassistent-02
Summa_Apothersassistent-IP210617LH1-070
Summa Zorg
Summa Zorg
Summa Zorg
Summa_Apothersassistent-IP210617LH1-003
Summa Zorg
Summa Zorg
Summa Zorg
Summa Zorg
Doktersassistent-36
Summa_Apothersassistent-IP210617LH1-102
Summa Zorg

“Vooral de stages vind ik super”

Pleun Driessen

Student Verzorgende IG

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.