Summa Maatschappij & Gezondheid

Vind jij het belangrijk om mensen te helpen? Sta je fit en positief in het leven en draag je graag je steentje bij aan de samenleving? Bij Summa Maatschappij & Gezondheid leer je dat ‘je goed voelen’ meer inhoudt dan alleen lichamelijke zaken.

Jouw toekomst binnen Maatschappij & Gezondheid

Je helpt en ondersteunt mensen in het omgaan met hun lichamelijke en emotionele welzijn. De gezondheidszorg is volop in beweging. Mensen worden bijvoorbeeld steeds ouder, kinderen wonen vaker verder weg van hun ouders en de automatisering biedt steeds nieuwe uitdagingen. Jij kunt hierbij helpen. Bijvoorbeeld door mensen te ondersteunen bij het opbouwen van een persoonlijk netwerk. Dat kan zorgen voor meer controle en een positieve levensinvulling voor de mensen met wie je werkt.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties waar jij later kan gaan werken zijn hier nauw bij betrokken. Tijdens je eerste leerjaar werk je met verschillende doelgroepen, zoals gehandicapten, ouderen en verslaafden. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Summa Maatschappij & Gezondheid

Willem de Rijkelaan 3, 5616 EA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Maatschappij & Gezondheid

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen van weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest van ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze